torsdag 18 november 2010

Sytt igen vad annars

Först måste jag få säga tack till alla som tittar in. I morgon skall jag ut på jakt för att hitta fina priser till tävlingen. För nu börjar jag närma mej 2000 besökare. Så håll utkick snart så börjar det.
Har ni sett denna härliga bild från matbordet ser man rätt ut på havet. Mmmmmm........


Detta blev resultatet av det kortet jag köpte. Fyren hänger redan på min spis den andra skall säljas.
Så här fin blev koftan med lite spets runt om. Vad man kan förrändra kläderna med lite spets och band. Det blir ett helt annat plagg. Lägger ut lite mer bilder på http://www.åsassyodeisgn.blogspot.com/


Min dotter är så förtjust i Winx. Allt skall vara winx. Så när jag hittade Bettan på en blogg så berättade hon var jag kunde få ner broderi bilder från. Så jag fort in där och hittade Winx. Laddade ner och här e den nu på tröjan, men Sofia vet inte att den e till henne i julklapp så hon får den inte förrän sen. Tack Bettan på Sytanten för hjälpen.
Nej nu e det dax att knyta sej efter en förmiddag som var väldigt jobbig. Jag och 100.000 till var i Ullared. Gav upp efter några timmar det e inte roligt att handla när man knappt kommer fram.
Må gott Tingeling Antonija

2 kommentarer:

  1. Hej! vad roligt att du hittade nåt fint broderi... visst finns det MASSOR av fina saker som Igor gör. Tröjan blir jättefin, jag visste inte riktigt vad Winx var för nåt så jag gick in och kollade på needlework, ett typisk "tjej" motiv såg jag. Och så handlade jag lite oxå.... en Betty Boop som jag provsydde igår på en handduk. HA det så bra. Kram sytanten

    SvaraRadera
  2. Himmel vilken fin utsikt!!!

    Visst ska ingen vara med om hemskheter som den gången i Thailand. Usch och fy, många otäcka kan man då vara med om, men vi i Sverige är för det mesta väldigt skonade.

    Marika

    SvaraRadera